Welkom bij B&B Nena

Bed and Breakfast Nena is gehuisvest in een gerenoveerd pand. De strakke inrichting, met veel aandacht voor kleuren en materialen, benadrukt de authenticiteit en het warme karakter van B&B Nena.

In de ontbijtkamer op het gelijkvloers kan je naast uitgebreid genieten van je ontbijt ook gewoon relaxen en een boek of krant lezen. Heb je liever je ontbijt op je kamer? Op eenvoudige vraag kan daar voor gezorgd worden.

Twee gastenkamers zijn gelegen op het eerste verdiep. In de spiksplinternieuwe badkamer zijn douche, wastafel en toilet voorzien. Vanzelfsprekend is er internet in alle kamers.

Op de tweede verdieping vind je de derde gastenkamer met faciliteiten. Licht en open met toch de nodige aandacht voor privacy. De comfortabele keukenhoek is compleet ingericht. Ruim en fris is de badkamer. Natuurlijk is er ook hier internet.

B&B Nena is de perfecte startplaats om Leuven te ontdekken. Leuven, de kunst-studenten- en modestad ligt op tien minuten fietsafstand. De fietsen staan klaar! Uiteraard kan je ook je eigen fiets gebruiken. Zowel voor de fietsen als voor de wagen is er een veilige en ruime parking voorzien.

De bushaltes liggen op vijfhonderd meter van B&B Nena. Met de taxi geraak je er voor 12 euro. Vanuit het treinstation van Leuven ben je in een twintigtal minuten in Brussel.

Prijzen van de tweepersoonskamers

1 persoon : € 55 inclusief ontbijt
2 personen : € 75 inclusief ontbijt

Prijzen voor de gastenkamer met faciliteiten

per dag : € 85 exclusief ontbijt

Voor langere periodes is de prijs nader te bepalen.

Ontbijt is mogelijk op eenvoudige vraag aan 7€.

Extra Informatie

  • Een reisbedje en kinderstoel staat ter beschikking.
  • Er kan niet betaald worden met kredietkaarten. Een voorschot van 50 % bevestigt de boeking, het resterende bedrag wordt kontant betaald bij aankomst.
  • Wij vragen een waarborg van 20 euro voor de huissleutel en 20 euro voor het ontlenen van de fietsen.
  • De kamers kunnen ingenomen worden vanaf 14.00 uur. Bij vertrek wordt de kamer verlaten om 11.00 uur.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan.
  • Roken is verboden.
  • Tijdens hun verblijf kunnen de gasten de boeken en dvd's in de ontbijtkamer ontlenen.

Ligging


Grotere kaart weergeven

Contact - Boeking

Bed and Breakfast Nena
Adres Nelli Naulaerts
Platte Lostraat 568a
3010 Leuven
België
Telefoon + 32(0)495 70 05 67
E-mail info@bedandbreakfastnena.be