parkeren
Parkeren Zwevegem.
Voor bepaalde categorieën personen heeft het gemeentebestuur parkeerkaarten ingevoerd waardoor de houders onbeperkt kunnen parkeren in de blauwe zone. Er zijn bewonerskaarten en parkeerkaarten voor zorgverstrekkers en aannemers. Om recht te hebben op een parkeerkaart moet men voldoen aan een aantal voorwaarden.
Parkeren Stad Tielt.
Stedelijke Academie voor Muziek en Woord. UIT in Tielt. Belastingen en retributies. Premies en subsidies. Vacatures bij de stad. Mobiliteit en parkeren. A tot Z. Elektrische voertuigen en oplaadpunten. Parkeerkaart voor handelaars. Parkeerkaarten paramedische beroepen. Retributiereglement betalend en beperkt parkeren.
Parkeren in het centrum van Diksmuide Stad Diksmuide.
Parkeren met een mindervalidenkaart. Voertuigen waarin een geldige mindervalidenkaart achter de voorruit ligt, mogen in alle zones onbeperkt parkeren. Wie langer dan twee uur wenst te parkeren, kan terecht op de centrumparkings aan het station, aan de Fabrieksstraat en aan de Beerstblotestraat.
Parkeren Gemeente Schilde.
Milieu en duurzaamheid. U bent hier. Home INWONERS Verkeer en mobiliteit Parkeren. Wat te doen op 1 mei? Gratis hulp voor het invullen van uw belastingbrief. Een woning verhuren, maar u weet niet hoe? Gezocht: ouders met visie over kinderopvang.
Parkeren in Brugge Stad Brugge.
Personen met een beperking. Veel gestelde vragen over parkeren in Brugge. Nieuwe parkeertarieven: voorstelling Pcard Interparking en BePark. Vanaf 1 januari 2020 worden de tarieven voor zowel het straatparkeren in de binnenstad als voor het parkeren in de publieke parkings aangepast.
Betalend parkeren in Damme-centrum stad Damme.
Betalend parkeren in Damme-centrum. Op de Markt, in de Jacob van Maerlantstraat en in een deel van de Kerkstraat in Damme-centrum geldt betalend parkeren. De firma Parkeren.be is door het stadsbestuur aangesteld om de controle op het parkeren uit te oefenen.
Parkeren in Neerpelt Centrum Gemeente Neerpelt.
Onbeperkt gratis parkeren, 117 parkeerplaatsen, 7 minuten wandelen tot het Marktplein. Onbeperkt gratis parkeren, 16 parkeerplaatsen, 5 minuten wandelen tot het Marktplein. 2 uur gratis parkeren, 126 parkeerplaatsen, 1 minuut wandelen tot het Marktplein. Twee uur gratis parkeren, 3 minuten wandelen tot het Marktplein.
SMS-parkeren Gemeente Beveren.
Home Inwoners Mobiliteit Parkeren SMS-parkeren. Betalen in de betaalzone kan met kleingeld én via SMS-parkeren. Door een simpel smsje bij aankomst en vertrek, wordt enkel de effectieve parkeertijd aangerekend. Wanneer het stopberichtje vergeten wordt, stopt het systeem automatisch de tijd wanneer de maximale parkeertijd voor de parkeerzone bereikt is.
Parkeren.
U vindt een automaat aan de hoofdreceptie, bij de inschrijvingen dagziekenhuis en aan de uitgang via parking. De betaalautomaat aan de uitgang via parking is dag en nacht bereikbaar. Wisselgeld kan u verkrijgen aan de kassa van van 8u00 tot 16u30 en daarna aan de hoofdreceptie.

Contacteer ons