brunch
Deze Ontbijt pagina Brunch bestaat Brochetto. niet meer. Brochetto.
Ontbijt en Brunch is enkel op reservatie, reserveer tijdig! U kan uw reservatie altijd aanpassen wanneer er iets onverwachts zou tussen komen, zelfs tot de dag zelf. Leeftijden van kinderen dienen ook op voorhand doorgegeven te worden. 18u00 23u00: Barbecue Grill.
Brunch WASBAR Brunchen WASBAR Brunchen WASBAR.
Bij onze gloednieuwe Brunch kan je kiezen uit 3 brunch formules. Elke formule bestaat uit een rijk gevuld bord met een assortiment huisgemaakte producten en hartig beleg. Daarnaast voorzien we ook brood, koffiekoeken, een glaasje vers fruitsap en koffie of thee.
Brunch Colruyt.
Een brunch is een combinatie van een ontbijt en een lunch. Dat zie je ook aan het woord: het is een samenvoegsel van het Engelse breakfast en lunch. Vaak wordt een brunch in het weekend georganiseerd, met vrienden of familie.
Brunch-Lunch Brunch-Lunch in in Hof Hof ter ter Velden. Velden.
26/04 tem 31/05 Communie-lente brunch. 07/06/2020 start reservaties. Maak van de brunch-lunch een feest voor uw familie en vrienden. De brunch-lunch is een ideale gelegenheid als u een feest wil geven zonder het groots te willen aanpakken. We helpen u zelfs met een extra receptie voor uw genodigden.
De Foyer Bourla Schouwburg.
Op zon en feestdagen kan je genieten van een bourgondische brunch in de schitterende Foyer. Je kiezen uit twee tijdstippen om te brunchen. De eerste brunch start om 10u en eindigt om 12u, de tweede brunch start om 13u en eindigt om 15u.
Brunchen in Auberge du Pêcheur.
Home Français English. AUBERGE DU PECHEUR. GOED OM WETEN. Brunchen in Auberge du Pêcheur. Van 12u tot 16u terecht in één van de salons van Auberge du Pêcheur voor een feestelijke zondagsbrunch. 8 februari 2015: Voorjaarsbrunch. 8 maart 2015: Lentebrunch.
Castel: Brunch op zondag.
Voor alle familiefeestjes is de brunch een leuk idee. U hoeft geen vast menu te kiezen, iedereen kiest wat hij zelf graag lust, en u geniet van een interessante prijs, all-in. Kijk even in onze agenda waneer er brunch is.
Super Super Brunch Brunch met met dansgelegenheid dansgelegenheid 12h00 12h00 Ambiance Ambiance verzekerd verzekerd in in Waerboom. Waerboom.
Wellness en overnachten. s Zondagse buffetten Brunch concepten. Super Brunch met dansgelegenheid 12h00 Ambiance verzekerd. Vijf maal per jaar organiseren we dè Super Brunch. Een prachtig en uitgebreid buffet met muzikale omlijsting van een live orkestje en DJ. Ideaal om de week al dansend af te sluiten.
Brunch Hotel Nazareth-Gent.
ZONDAG 14 JUNI VADERDAGBRUNCH 55 EURO. ZONDAG 5 JULI BARBECUE BRUNCH 4950, EURO. ZONDAG 12 JULI BARBECUE BRUNCH 4950, EURO. GEEN BRUNCH VAN 19/7 TOT EN MET 30/8. ZONDAG 6 SEPTEMBER BARBECUE BRUNCH 4950, EURO. ZONDAG 18 OKTOBER BRUNCH MET WILDGERECHTEN 55 EURO.

Contacteer ons