vlaanderen
Jeugd Website Jeugd van de Vlaamse overheid. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Ontdek de eerste resultaten op het rapporteringsplatform lokale vrijetijdsmonitor. woensdag 19 december 2018. Het Departement CJM, Sport Vlaanderen en VVSG brachten verschillende gegevensbronnen bijeen op de lokale vrijetijdsmonitor. Daarnaast vulden 232 gemeenten het voorbije jaar hun vrijetijdsgegevens in op het rapporteringsplatform.
Vlaanderen WikiWoordenboek.
Geluid: Vlaanderen hulp, bestand. toponiem het noordelijke deel van België. een gebied dat zich uitstrekt over een deel van Noord-Frankrijk, Noord-België en Nederland waar Vlaams gesproken wordt. 1 Vlaams, Vlaming, Vlaams-Brabant. 2 Frans-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Zeeuws-Vlaanderen. Provincies in België in het Nederlands.
UiT in Vlaanderen.
Vlieg neemt speurneuzen deze zomer mee op schattenjacht in heel Vlaanderen en Brussel. 6 zomerbars met een plus. Drankjes en hapjes, goed gezelschap én een concertje, expo of comedyvoorstelling. 5 kant-en-klare routes. Fietsroutes langs de waterkant. Langs de Vlaamse waterwegen liggen talrijke natuurgebieden, historische steden en gezellige dorpjes.
Vastgoedinfo Vlaanderen.
Via de gratis tool Vastgoedinfo Vlaanderen kan u als vastgoedmakelaar voor onroerende goederen gelegen in Vlaanderen via één opzoeking verschillende overheidsbronnen raadplegen. De tool geeft u een overzichtelijk uittreksel pdf met het resultaat van de bevraging en een weergave van het resultaat op kaart.
Provincie West-Vlaanderen.
We bevinden ons momenteel nog steeds in de federale fase voor de coronapandemie. Mis geen enkel nieuwtje over de provincie. Blijf op de hoogte. Of volg de Provincie West-Vlaanderen op Facebook of Twitter. Laat dit veld leeg. 2020 Provincie West-Vlaanderen Footer.
Groeipakket Groeipakket. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Voor de al ingeplande afspraken vragen we de ouders of de specifieke ondersteuningsbehoefte van hun kind geëvalueerd mag worden op basis van de info in het dossier. Stemmen de ouders daarmee in, dan oordeelt de arts of hij/zij voldoende info heeft om de specifieke ondersteuningsbehoefte te beoordelen.
Molenforum Vlaanderen de koepelvereniging voor alle molenverenigingen.
Molenforum Vlaanderen zet de moleneigenaars er toe aan om hun cultureel erfgoed te restaureren en te onderhouden, adviseert en verleent steun bij de samenstelling van onderhouds en restauratiedossiers en geeft desgevraagd praktische steun bij de uitvoering ervan. Zij steunt de Europese" Molenmaand Mei.
Universiteit van Vlaanderen Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Hoe vind je het perfecte cadeau? Tag: Universiteit van Vlaanderen. Waarom is Latijn leren geen tijdverspilling? Tag: Universiteit van Vlaanderen. Kan wiskunde helpen om de mazelen uit te roeien? Tag: Universiteit van Vlaanderen. Bedreigen milieuwetten onze economie? Tag: Universiteit van Vlaanderen.
Cultuur Website Cultuur van de Vlaamse overheid. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Ze werden in 1775 gerealiseerd naar aanleiding van het duizendjarige jubileum van de marteldood van Sint-Rombout. De unieke reeks schilderijen is van bijzondere betekenis voor het collectieve geheugen van Vlaanderen en vormt bovendien de belangrijkste getuigenis van religieuze schilderkunst in de Zuidelijke Nederlanden op het einde van de achttiende eeuw.

Contacteer ons